6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

AKP'den gövde gösterisi

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını halka tanıttı.

Yimpaş Kültür ve Alışveriş Merkezi Salonu’nda düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım toplantısına AK Parti Yozgat milletvekilleri Bekir Bozdağ, Osman Coşkun, Abdulkadir Akgül ve Mehmet Çiçek, il ve ilçe teşkilat üyeleri, belediye başkan adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar, belediye başkan adaylarının belirlenmesinden sonra il genel meclis üyeliklerinin belirleneceğini söyledi. Avşar, "İl genel meclis üyeleri belirlendikten sonra tüm partililer olarak sahaya inip gece gündüz demeden çalışacağız. AK Parti olarak Yozgat'taki hedefimiz tüm belediyeler ve tüm il genel meclis üyeliklerini almaktır. Bunu da tüm arkadaşlarımızın yoğun ve istekli çalışmalarıyla başaracağız" dedi.

Daha sonra belde belediye başkanları adına Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, milletvekilleri Osman Coşkun, Abdulkadir Akgül ve Mehmet Çiçek birer konuşma yaptı. Son konuşmayı ise AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ yaptı. Bekir Bozdağ, 29 Mart 2009'da yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemiz ve Yozgat için hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Türkiye'de demokrasi ve siyaset güçlendi. Ülkemizin alt ve üst yapısı güçleniyor. AK Parti dışında milletinin gözüne bakan, milletinin elinden tutan, kalbi milletinin kalbi gibi atan ikinci bir parti yok. Bunun en somut örneği belediye başkan adaylarının seçimindeki izlenen usul yöntemidir. AK Parti’nin yaptığı aday belirleme usulünü diğer partilerde göremezsiniz" dedi.

Birçok ülkede, siyasette kaybeden liderlerin seçmeninden özür dileyerek ayrıldığını belirten Bozdağ, "Ne yazık ki bunu Türkiye'de göremiyoruz. 2002 seçimlerinde Devlet Bahçeli seçimi kaybetti, ‘ben gidiyorum’ dedi. O zaman Tansu Çiller'de aynı şeyi dedi. Ama sonra baktık ki Bahçeli omuzlarda tekrar geliyor, "millet beni istiyor" diye. Tansu hanım gitti gelmedi. Nede olsa erkek sözünde durur" dedi.

AK Parti iktidarı ile Türkiye'nin bir değişim sürecine girdiğine değinen Bozdağ, "Duble yollar, her ile üniversite, sağlıktaki değişimler gibi çok sayıda yapılan hizmetler AK Parti iktidarı ile gelmiştir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek partililere tanıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 17:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?