5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

AKP'den referandum startı

AK PARTİ YOZGAT'TA REFERANDUM İÇİN ÇALIŞMALARA START VERDİ

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, partilerine mensup belediye başkanları ve ilçe teşkilat başkanları ile bir araya gelerek, yeni anayasa paketi değişikliği için yapılacak olan Referandum çalışmaları için start verdi.

Çapanoğlu Kent Park'ta düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer'in yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları katıldı. Toplantı öncesi bir açıklama yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti'nin ülke problemlerini bir bir ele alıp kalıcı çözümler ürettiğini belirterek, "Duble yollar, toplu konutlar, üniversiteler, sağlık, milli eğitim, Köydes, Beldes gibi projeler AK Parti iktidara geldiği andan itibaren ülkemize ve Yozgat'a hizmetler yapmış bundan sonrada yapmaya devam edecektir" dedi.

AK Partinin 22 Temmuz seçimlerinde halkın huzuruna yeni bir anayasa yapacağım diye çıktığını ifade eden İl Başkanı Başer, "Halkımız AK Partiye gönül verdi, oylarını verdi. Milletvekillerimiz gece gündüz demeden, anayasa değişikliğini yaptılar. Yozgat il teşkilatı olarak bizde ilimizde bir tarih yazmak istiyoruz. Darbe anayasasına son vermek istiyoruz. Artık herkesin yargı önünde hesap verebileceği bir hukuk devleti olmasını istiyoruz. Üstünlerin hukuku değil, hukukun hakim olacağı bir ülke istiyoruz. Dolayısıyla 12 Eylül'ü yapan zihniyetin yargı önünde hesap vereceği bir ülke olsun istiyoruz. Bunun için referanduma evet diyoruz. Bunun için belediye başkanlarımızla, ilçe teşkilat başkanlarımızla birlikte bir toplantı yaparak, önümüzdeki referandum sürecinde ne yapacağız, onu görüşüyoruz. Ev ev dolaşıp tüm vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz" şeklinde konuştu.

AK PARTİ YOZGAT'TA REFERANDUM İÇİN ÇALIŞMALARA START VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 15:41:01
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 17:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?