5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

AKP'den tatlı ikramı

AK PARTİ YOZGAT İL TEŞKİLATINDAN VATANDAŞALARA TATLI İKRAMI

Mevlit Kandili dolayısıyla AK Parti Yozgat İl Teşkilatı Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara tatlı ikram ederken Belediye'de Büyük Cami'de kandil simit'i dağıttı.

Ak Parti Yozgat İl Teşkilatı Mevlit Kandili dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. Tatlı dağıtımı sırasında AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkut ve AK Parti İl Teşkilat yöneticileri de hazır bulundu. Bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, "AK Parti İl Teşkilatı olarak belediyemizin de katkılarıyla, mevlit kandilini farklı bir ortamda kutlamak istedik. İnanıyor ve ümit ediyorum ki kandiller, Türk Milletinin milli ve manevi kardeşliğinin, birliğinin, dirliğinin daha da güçlenmesine vesile olacaktır. Milli birlik ve beraberlik projemizin, hayata geçmesi noktasında bu günler bizim kardeşlik ve dostluğumuzu daha çok pekiştirecektir. Türk Milletinin yarını ak ve aydınlık olacaktır. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Mevlit Kandilini kutluyor, milletimize , İslam alemine ve tüm insanlığa, birlik, barış kardeşlik ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'de vatandaşlarını mevlit kandilini kutlayarak, böyle özel günlerin birlik ve beraberliğin çimentosu olduğunu söyledi.

AK PARTİ YOZGAT İL TEŞKİLATINDAN VATANDAŞALARA TATLI İKRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 17:52:05
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 18:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?