6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

AKP'li Çiçek Boğazlıyan'da

AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek ve İl Başkanı Yusuf Başer, Boğazlıyan İlçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Boğazlıyan İlçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Mehmet Çiçek, meclis tatilinden bu yana Yozgat'ın ilçelerini gezdiklerini belirterek, "Her yörenin derdi kendine göre değişiyor . Şu anda Yozgat 'ın adeta tahıl ambarı diyebileceğimiz yeri Boğazlıyan ilçemizde bulunuyoruz. Bu yıl ilimizde bol verimli bir hasat mevsimi yaşamaktayız. Bu yıl Toprak Mahsulleri Ofisi çiftçinin tüm ürünlerini alacak. Boğazlıyan ilçemizdeki TMO'da çok ciddi bir yoğunluk gördük. Çiftçinin mağdur olmaması için ofislerde ürün alım saatleri uzatılmıştır. Ayrıca ofisteki yoğunluğu azalatmak için 5 beldemize ofis açılması için çalışma başlattık" dedi.

Boğazlıyan Devlet Hastanesine 50 yatak kapasiteli ek bina yapılacağını ifade eden Çiçek, "Gerekli bütün işlemler tamamlandı. Ek bina ile birlikte Boğazlıyan Devlet Hastanesi Bölge Hastanesi olması yolunda emin adımlarla ilerleyecektir" dedi.

Milletvekili Çiçek ve Başer, daha sonra İlçe Kaymakamı Osman Kıvanç'ı makamında ziyaret ettikten sonra ilçede bir vatandaşa ait unlu mamulleri iş yerinin açılışına katıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 18:40:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?