6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

AKP'li Şimşek'ten destek mitingi

AK Parti Sorgun Belediye Başkan adayı Ahmet Şimşek, miting düzenleyerek projeleri hakkında bilgi verip, seçmenlerden destek istedi.

Sorgun Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitinge AK Parti Yozgat milletvekilleri Bekir Bozdağ, Abdulkadir Akgül, AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar, partililer ve Sorgun halkı katıldı. Miting konuşmasına helikopteri düşen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yanında bulunanların biran önce bulunması temennilerinde bulunan Ahmet Şimşek, projeleri hakkında bilgi verdi. Şimşek, "Bizler Sorgun için, sizler için çalışıyoruz. Belediyenin kapısı geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yine herkese açık olacaktır" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Türkiye'nin büyük bir üzüntü içinde olduğunu belirterek, "BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındakileri bulabilmek için devletimizin bütün imkanları seferber edildi. En kısa zamanda sağlık ve selamet içerisinde ulaşılır. Ben buradan herkese geçmiş olsun diyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz arkadaşlarımızla görüştük. Sorgun'da mitinge gerek yok. Böylesi bir olaydan sonra siyaset yapmaya da gerek kalmamıştır. Çünkü Sorgunlu siyaseti sandıkta yapacaktır. Tüm Sorgunlu kardeşlerimize selamlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:41:29
Güncelleme :26 Mart 2009 Perşembe 18:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?