5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

AKP'liler yemekte buluştu

AK PARTİ ANKARA İL TEŞKİLATINDAN YOZGAT İL TEŞKİLATINA ZİYARET

AK Parti Ankara İl Teşkilatı üyeleri, 7 İl 7 Renk Türkiye Kardeşlik Projesi kapsamında Ak Parti Yozgat İl Teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı ve üyelerinden oluşan bir grup Ak Parti Yozgat İl Teşkilatını ziyaret etti. Partililer, Kent Parkta verilen öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası bir açıklama yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ak Parti Ankara İl Teşkilatı tarafından başlatılan 7 İl 7 Renk Türkiye Kardeşlik Projesi kapsamında daha önce Yozgat İl Teşkilat Üyelerinden Ankara'ya ziyaret gerçekleştirildiğini hatırlatarak, "Ak Parti Ankara İl Başkan yardımcısı ve üyelerinden oluşan bir grup arkadaşımız iadeyi ziyarete hem de kardeş şehir anlamında ilimizi gezmeye geldiler. Aralarında Yozgatlı ve diğer illerden arkadaşlarımızda var. Bu tür toplantılar Yozgat'ın tanıtılması açısında Ak Partinin teşkilatlar arasındaki kaynaşma açısından oldukça önemlidir. Yozgatımızın yöresel yemeklerini ikram ettik, tarihi turistik yerlerini gezdirme imkanımız oldu. Hem Yozgat'ın tanıtılması hem de ekonomik anlamda da bir katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Hicran Sarıhan'da yaptığı açıklamada, bugün yiğidin harman olduğu diyarda olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, " Ankara Ak Parti İl Başkanlığı olarak 7 İl 7 renk Türkiye Kardeşlik Projesi dahilinde 7 ayrı bölgemizden misafirlerimiz vardı. İç Anadolu Bölgesinden Yozgat katılmıştı. Bu proje kaynaşma ve kardeşlik projesiydi. Bizde şuanda iadeyi ziyarete geldik. Belediye başkanımıza ve diğer tüm arkadaşlarımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Yozgat'ın geleneksel yemeklerinden olan testi kebabını tattık, arabaşı çorbası içtik. Bizde tüm Yozgatlı hemşerilerimizi Ankara'ya bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AK PARTİ ANKARA İL TEŞKİLATINDAN YOZGAT İL TEŞKİLATINA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 17:53:03
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 17:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?