30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

AKP'nin aday adayları artıyor

YOZGAT'TA AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI SAYISI ARTIYOR

AK Parti'den Yozgat milletvekil aday adaylığı artıyor.

Yozgat'ta AK Parti'den Milletvekili aday adaylığı için bugün iki kişi müracaat etti.

Özel bir şirkette genel müdürlük yapan Nurullah Nurdoğan AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayarak, müracaat formunu AK Parti Yozgat İl Başkanı Av.Fahri Açıkgöz'e teslim etti. Boğazlıyan ilçesi başta olmak üzere çeşitli ilçelerden gelen kalabalık bir grupla AK Parti Yozgat İl Binasına gelen Milletvekili Aday Adayı Nurullah Nurdoğan, yaptığı açıklamada, kendi yakın çevresi, dost ve arkadaşlarının istek ve arzusu üzerine milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, "Bu yola çıkma amacım, başta memleketime en iyi bir şekilde hizmet etmek ve kalıcı izler bırakmaktır. Siyaset menfaat ve çıkarlar için değil ideal ve hizmet için yapılır. Siyaset gönül işidir. Nasip olurda listeye girer ve seçilirsek başta sizlerin güvenine layık olmak ve sizleri hiçbir zaman mahcup etmemek en büyük idealimdir" dedi.

İstisnalar hariç olmak üzere Yozgat'ın özellikle siyasi alanda zayıflayan ve tabanı ile ilişkilerini kesen, seçildikten sonra ve neredeyse kendi memleketine yabancı olan, halkı ve seçmeni tarafından maalesef tanınmayan bir konumda olmak öyle bir milletvekili olmayı hiç düşünmem ve düşünemem diyen Nurdoğan, "Dününü ve geldiği yeri unutanlardan ne memleketine, nede insanlığa faydası olmaz diye düşünüyorum. Böyle bir insanın memleketine hizmet etmesi düşünülemez. Türkiye çok önemli bir dönemeçten geçiyor. AK Parti sayesinde başta ekonomide, sağlıkta, eğitimde ulaşımda ve hukuk alanında kısacası siyaset ve toplum hayatımızın bütününde, yılların biriktirdiği sorunlar birer birer çözüme kavuşuyor ve ülkemiz her geçen gün daha iyiye gidiyor. Elbette sorunlar bitmiş değildir. Ama zamanla bu sorunlar da başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin güçlü iradesi ile çözülecektir" diye konuştu.

Yozgat'ın da sorunlarının bulunduğunu ifade eden Nurdoğan, "Tarım ve hayvancılıktı, turizm sektöründe eğitimde ulaşımda, sanayi ve ticarette sayılamayacak kadar sorunlar var. Bu sorunların aza indirmek, çözebilmek, yeni projeler üretmek için gece gündüz demeden çalışmak gerekiyor. Bütün bunların yapılabilmesi ve iyi bir ekip olabilmek için, Yozgat milletvekili listesinin çok dikkatli ve titiz bir şekilde yapılması gerekmektedir. İnşallah, arzumuz gerçekleşmesidir. Özellikle partimizin 12 Haziran'da çok güçlü bir şekilde geleceğine ve Yozgat7ı 4-0 yapacağına inancım tamdır. Benim gibi aday adayı olan, tüm arkadaşlara başarılar diliyor ve canı gönülden tebrik ediyorum. Her şey Yozgat için" dedi.

Nurdoğan'ın milletvekili aday adaylığı müracaat formunu alan AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Nurullah Nurdoğan'ın Yozgat'ta sevilen sayılan kişi olduğunu belirterek, yapılan müracaatın hayırlı olmasını ve başarılar diledi.

YOZGAT'TA AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI SAYISI ARTIYOR
YOZGAT'TA AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI SAYISI ARTIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 15:25:05
Güncelleme :10 Mart 2011 Perşembe 16:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?