5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Alevi Derneği'nden Başer'e ziyaret

YOZGAT ALEVİ DERNEĞİNDEN BELEDİYE BAŞKANI YUSUF BAŞER'E ZİYARET

Yozgat'ta yeni kurulan Yozgat Aleviler Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret etti.

Yozgat Aleviler Kültür Dernek Başkanı Yaşar Şahiner ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Başer'i ziyaret etti. Yozgat Aleviler Kültür Dernek Başkanı Yaşar Şahiner, yeni kurulan bir dernek olduklarını belirterek, "Alevi yol önderlerinin görüşlerini felsefesini, düşüncelerini anlatmak, burada bir etkinlik sağlamak için sivil toplum örgütü olarak dernek kurulduk. Amacımız, birlik beraberliği sağlamaktır. Dernek olarak bugün belediye başkanımızı ziyaret ettik, bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'de ziyaretlerinden dolayı Alevi Kültür Derneği üyelerine teşekkür ederek, "72,5 milyon insanımızın ortak olduğu, kardeş olduğu birlik beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Son günlerde de alevi çalıştayları yapılmaktadır. Yozgat'ta alevi kardeşlerimizle çok ciddi anlamda birlik, beraberlik ve hoşgörü sınırları içerisinde sıkıntı olmadan yaşıyoruz. Kurulan kültür derneğimizin ilimize faydalı olacağı kanaatini taşıyor, kendilerini tebrik ediyorum. Bizde belediye olarak derneğimizle ilgili yapmamız gereken konular varsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

 

YOZGAT ALEVİ DERNEĞİNDEN BELEDİYE BAŞKANI YUSUF BAŞER'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 16:52:01
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 23:10:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?