6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Alkollü sürücüye geçit yok!

Yozgat İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, sürücülere yönelik alkol denetimini sıklaştırdıklarını belirterek, sürücülerin alkollü iken araç kullanmamaları konusunda uyardı.

Alkollüyken araç kullanan sürücülerin hem kendi hayatını, hem araç içerisinde bulunan kişilerin, hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığını belirterek, "Sürücülerimizden isteğimiz, alkollü olarak araç kullanmasınlar" dedi.

Yozgat'ın birkaç güzelliğinden birisinin Çamlık Milli Parkı olduğunu belirten Emniyet Müdürü Nalcı, "Yozgat'a gelen insanların, Yozgatlı olsun veya olmasın ilk gittiği yer Çamlık ve göletlerdir. Çamlık ve Kirazlı göletinin çevresi en gözde yerlerimizden birisidir. Ancak buralarda bazı vatandaşlarımız otomobillerini yol kenarına park edip, araç içerisinde alkol alıyor, şişelerini yol üzerine atıyorlar. Bu konuda vatandaşlarımızdan çok sayıda şikayetler almaktayız. Bu nedenle sürekli olarak alkol kontrolleri yapmaktayız. Sürücü alkol almışsa sürücü belgesi elinden alınmaktadır. Araç kullanacak sürücülerimiz kesinlikle alkol kullanmasınlar. Yozgat'ın güzel mesire alanlarını kirletmesinler. Bu konuda ekiplerimiz sürekli olarak sürücülere alkol kontrolü yapıp, alkollü araç kullanan sürücülere gerekli cezai işlem yapılacaktır. Sürücülerimizin mağdur olmamaları için alkollü olarak direksiyon başına geçmesinler" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 21:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?