5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Alparslan Türkeş anıldı

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ÖLÜMÜNÜN 13. YILDÖNÜMÜ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanlığı Alparslan Türkeş'in ölümünün 13. yıl dönümünde mevlit okutarak andı.

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami'de okutulan mevlide MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit sonrası bir açıklama yapan MHP Yozgat İl Başkanı Çınarer, Alparslan Türkeş'in 42 yıl önce Türk siyasetine Milliyetçi Hareket Partisin kazandırdığını belirterek, "Bizzat kendi verdiği seminer ve konferanslarla bir nesil yetiştiren büyük dava adamı Alparslan Türkeş'in vefatının 13'üncü yıl dönemi nedeniyle Kuran-ı Kerim ve Mevlit okutarak andık. Başbuğ Alparslan Türkeş'in manevi evlatları olarak bizler, onun fikirlerini öğrenmek, benimsemek, kitlelere anlatma ve neticede iktidara taşımak misyonunu üslenmiş durumdayız. Bu bizlere tarihin yüklediği ağır ve zor bir görevdir. Bizlerin bu görevi layıkıyla yetine getirerek Başbuğumuzun ruhunun rahat etmesi sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır" dedi.

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ÖLÜMÜNÜN 13. YILDÖNÜMÜ
ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ÖLÜMÜNÜN 13. YILDÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 16:29:02
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 22:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?