5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Alperenler'den Yazıcıoğlu'na mevlit

YOZGAT ALPEREN OCAKLARINDAN MUHSİN YAZICIOĞLU'NA MEVLİT OKUTULDU

Yozgat Alperen Ocakları, önce BBP Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na mevlit okuttu ardından Yozgat Alperen Ocakları Hizmet Binas'ını açtı.

Yozgat Alperen Ocakları Başkanlığı, BBP Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na Büyük Cami'de öğle namazından önce mevlit okuttu. Daha sora Yozgat Alperen Ocakları hizmete açıldı. Açılış törenine BBP Genel Başkan Yardımcıları Selehattin Şenliler, Hakkı Öznur, Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Alperen Ocakları Genel Başkanı Gürgür, Alperen Ocaklarının, sadece kendi camiamız değil, tüm Yozgatlının bu ocağın açılmasında istfade edeceğini belirterek, "Bizler Türk İslam Medeniyetinin yeniden inşası uğrunda yıllardır Anadolu'da karış karış dolaşan Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarıyız. Türkiye Cumhriyeti Devletinin son kalesi Alperen Ocaklarıdır. İnandığımız değerlerin son kalesi Alperen Ocakladır. Gelinen noktada ocaklarımıza duyulan ihtiyaç, gün geçtikçe kendisini hissettirmektedir. Hizmete açılan Alperen Ocaklarının Yozgat'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Bugün Yozgat'ta açılan Alperen Ocaklarının ilelebet tütmesi dileğinde bulunarak, ocağın Yozgat'a ve ülkemize hayırlı olmazı temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Yozgat Alperen Ocaklarının açılış kurdelesi kesilerek ocak hizmete açıldı.

YOZGAT ALPEREN OCAKLARINDAN MUHSİN YAZICIOĞLU'NA MEVLİT OKUTULDU
YOZGAT ALPEREN OCAKLARINDAN MUHSİN YAZICIOĞLU'NA MEVLİT OKUTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 17:31:03
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 21:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?