3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Ameleler bu kış üşümeyecek

Yozgat'ta yaz kış sokak aralarında iş bekleyen inşaat işçileri, kendileri için yapılan kapalı alandan dolayı Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yozgat Belediyesi, ameleler için yazın sıcaktan, kışın ise soğuktan korunmaları için kapalı bir alan yaptırmasından dolayı Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Toplu halde başkanı ziyaret eden işiler adına konuşan Sami Doğan, yazın güneş ve sıcaktan, kışın ise soğuktan çok zor durumda kaldıklarını belirterek, "Başkanımız bize kapalı bir alan yapmak için söz vermişti ve yaptı. Odun ve kömürümüzü verdi, çay ve şekerimizi karşılıyor. Şuanda bir televizyonumuz eksik. İşçiler olarak çok rahat bir ortama kavuştuk. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

İşçilerin kendilerine bulundukları teşekkür ziyaretinden dolayı çok memnun kaldığını belirten Başkan Başer, "Biz halkımızın her zaman iyi yaşamasını ve iyi ortamlarda bulunmasını istiyoruz. Bu işçilerimize kapalı bir yer yapacağımızı söylemiştik. Bu yıl bu sözümüzü yerine getirdik. İşçilerimiz üşümesin diye odun ve kömürlerini ile çay ve şekerlerini karşıladık. İşçilerimiz bizden bir televizyon istiyor. Televizyonu alıp kendilerine teslim edeceğiz. İnşallah bu işçilerimiz bundan sonra üşümeyecekler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 16:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?