5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Anaokulundan 23 Nisan sergisi

YOZGAT SÜRMELİ ANAOKULUNDAN 23 NİSAN SERGİSİ

Yozgat Sürmeli Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları sergiledi.

Sürmeli Anaokulunda düzenlenen serginin açılışına Yozgat Valisi Amir Çiçek, il Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. Serginin açılışında konuşan Okul Müdür Pınar Taş, yıl içerisinde öğrencilerle birlikte bir çok çalışma yaptıklarını belirterek, el becerilerinin geliştirilmesine yönelik yapılan resim ve el işi çalışmalarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla sergilediklerini söyledi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Amir Çiçek, her zaman çocukların yanlarında olduğunu ve bu nedenle bu serginin açılışına katıldığını belirterek, "Biz okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz. Bu okulumuzda okul öncesi eğitim kurumlarından bir tanesidir. Çocuklarımızın güzel çalışmaları var. Burada zihin ve el becerilerini geliştiren çocuklarımız, birinci sınıfa başladığında daha başarılı olacaklardır" dedi.

Konuşmaların ardından açılış yapılarak sergi gezildi.

YOZGAT SÜRMELİ ANAOKULUNDAN 23 NİSAN SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 18:33:05
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 18:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?