8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Ankara'daki Yozgatlılar ağırlandı

Yozgat Belediyesi, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşayan yaklaşık 200 Yozgatlıyı, memleketlerinde ağırladı.

Etimesgut Yozgatlılar Derneği tarafından organize edilen geziye Etimesgut Kaymakamı Recep Kılıç, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Etimesgut Yozgatlılar Dernek Başkanı Seyit Sarp ile Etimesgut ilçesinde yaşayan yaklaşık 200 Yozgatlı katıldı.

Öğle saatlerinde memleketlerine gelen Yozgatlıları karşılayan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, kenti gezdirdikten sonra Kent Park’ta öğle yemeği verdi. Burada bir konuşma yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, hemşerilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başer, geziyi tertipleyen dernek başkanı Seyit Sarp'a Etimesgut Kaymakamı Recep Kılıç'a ve Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'a teşekkür etti.

Daha sonra bir konuşma yapan Etimesgut Kaymakamı Kılıç, bu tür gezilerin birlik beraberliği sağladığını belirterek, "Bende Yozgatlıyım, bugün buraya hemşerilerimizle birlikte memleketimize geldik. Bu tür organizasyonlar hemşeriler arasındaki bağı kuvvetlendirdiği gibi, yeni neslinde memleketlerini tanımasına katkı sağlamaktadır. Bu gezi ilk oldu inşallah bundan sonra da bu tür geziler düzenlenir" dedi.

Konuşmaların ardından Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, tüm konukları Tarihi Hayri İnal Konağı’na davet ederek, kahve ve çedeneli kavurga ikramında bulundu. Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'da makam aracında getirdiği oyuncakları çocuklara dağıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 17:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YUNUS BOLAT IP: 88.224.40.xxx Tarih : 26.08.2008 14:02:51

Bu haberi okuyunca hayretler içinde kaldım çünkü Etimesgut Yozgatlılar Derneğinin kayıtlı 100 dolayında üyesi vardır. Bende 100 kişinin içerisinde bulunan bir aktif bir dernek üyesiyim. Etimesgut Yozgatlılar Derneği tarafından organize edilen bu geziye 200 kişi katıldığına göre bu organizasyondan bir dernek üyesi olarak neden haberim olmadı. Yeni yönetimden üyelere karşı duyarlılık ve ilgi beklerken hata derneğimize yeni üyelerin katılımının olmasını ümit ederken neden dernekten uzaklaştırılmaya çalıştırılıyoruz? Yunus BOLAT