8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Apartmanda yangın paniği!

Yozgat'ta gece saatlerinde bir apartmanın çatısında çıkan yangın ucuz atlatıldı. Yangına müdahale eden Yozgat Belediyesi itfaiye ekipleri alevleri bir saatte kontrol altına alabildi.

Edinilen bilgiye göre gece saat 02.00 sıralarında Sungurlu Caddesi'ndeki Baysal Apartman'ın çatısında yangın çıktı.

Polis ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla apartman sakinleri yangından haberdar edilerek bina boşaltıldı. Kısa sürede olay yerine gelen Yozgat Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Çatının depo ve kömürlük olarak kullanılmasından dolayı itfaiye ekipleri yangını söndürmekte zorlanırken, yangın bir saatte kontrol altına alınabildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürülen yangında can kaybı yaşanmazken, tamamen yanan çatı kullanılmaz hale geldi.

Apartman sakinleri yangının çıkış sebebini binanın altında bulunan ekmek fırınından kaynaklandığını iddia ederek, "Ekmek fırını, fındık kabuğu kullanmakta, bacalardan sürekli olarak kıvılcımlar çıkıyordu. Bir çok defa fırın işletmecisini uyarmamıza rağmen önlem alınmadı. Sevindirici taraf yangında can kaybının olmaması" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 09:25:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?