5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Asfalt sezonu açıldı

YOZGAT BELEDİYESİ ASFALT SEZONUNU AÇTI

Yozgat Belediyesi, 2010 yılı asfaltlama sezonunu düzenlenen törenle açılırken, asfalt dökümünde kullanılmak üzere alınan ekipmanlarda hizmete girdi.

Törene AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, il genel meclis üyeleri, çevre ilçe ve belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Yozgat Belediye Başkan Vekili Enver Çakıroğlu, belediye olarak seçimlerde, Yozgat halkına verdikleri sözleri bulunduğunu belirterek, "Yollarımızı asfalt ile kaplayacağız demiştik. Bu sözlerimizin arkasında durarak önceki yıl asfalt tesisimizi kurduk. İki yıldır asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl belediye imkanlarını zorlayarak, asfalt dökümünde kullanılan finişer makinesi gibi çeşitli ekipmanlar aldık. Bundan sonra istediğimiz zaman günün 24 saatinde asfalt atabileceğiz. 2010 yılı asfalt çalışmalarına bugün start verdik. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, Yozgat Belediyesi'nin bundan sonra asfaltlama hizmetlerini aralıksız sürdüreceğini belirterek, "Aletiniz yoksa babadan dededen gelen usullerle çalışıyorsanız, yaptığınız hizmetlerden sonuç alamazsınız. Bu nedenle belediyemiz aldığı asfalt ekipmanları ile daha yoğun çalışacaktır. Bu sene ara sokaklarımız dahi asfaltlanacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Emniyet Caddesi'nin asfaltı atılarak, sezon açıldı.

YOZGAT BELEDİYESİ ASFALT SEZONUNU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 18:06:01
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 12:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?