6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Asfaltsız yol kalmayacak

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, yol çalışmalarına bu yıl da devam edeceklerini belirterek, özellikle Fatih Mahallesi'nde polis okulu yolu ve Hastane Caddesi'ni asfalt yapacaklarını söyledi.

Kentpark'ta bir basın toplantısı düzenleyerek, bu yıl içerisinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yusuf Başer, yol konusuna ağırlık vereceklerini belirtti.

Başkan Başer, "Şuanda Hastane Caddesi ve Fatih Mahallesi'ndeki yollarımızın altyapı çalışmaları sürüyor. Altyapı çalışmaları tamamlandığında asfalt çalışmalarımız başlayacak. Büyük Cami etrafında bir çalışma yapacağız. Anıtlar kuruluna sunduğumuz projenin çıkmasını bekliyoruz. Çamlık karşısında bulunan Nohutlu Tepesi'ni, seyir tepesi haline getireceğiz. Otopark konusunda eski ikiz binaların yerine iş merkezi yapmayı düşünmüştük. Ancak kamuoyundan gelen talepler doğrultusunda buranın altının otopark, üstününde iş merkezi olup olması konusunda çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Yozgat'ın imar planında bir revizyon çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Başer, "İlimizin mastır planını hazırlatıyoruz. Bundan sonra yapılacak çalışmaların tamamı bir plan dahilinde olacak. Yine şehirlerarası otobüs terminalimizin nereye taşınması yönünde kamuoyu araştırması yapıp, ona göre otobüs terminalini taşıyacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 18:22:44
Güncelleme :1 Haziran 2009 Pazartesi 18:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?