30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Avcılar atıcılıkta yarıştı

YOZGAT'TA AVCILAR ATICILIKTA YARIŞTI

Yozgat Sürmeli Festivali kapsamında Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü tarafından trap ve 50 metre atış yarışmaları düzenlendi.

Yozgat Kapalı Fuar Alanı yan tarafındaki boş alanda düzenlenen yarışmayı AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve avcılar izledi. Yarışma Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal ve Belediye Başkanı Yusuf Başer'in ilk atışlarıyla başladı. Trap atışlarının rüzgarlı havada yapılmasından dolayı yarışmaya katılan 30 avcıdan sadece 2'sinin 8 atışta 5'ini isabet ettirence izleyicilerin alay konusu oldu.

Trap atışı yarışması sonunda Ali Şahin birinci, Zülfikar Avcı ikinci, Muhlis Ateş ise üçüncü oldu. 50 metre hedef atışında ise Mehmet Yetim isimli avcı birinciliği kazandı. Yarışmalarda dereceye giren avcılar av kıyafetleri ve plaket ile ödüllendirildi.

Avcılar Derneği Başkanı Hayrettin Özcan, 12'ncisi düzenlenen Sürmeli Festivali etkinlikleri kapsamında Yozgat Belediyesinin katkılarıyla her yıl düzenli olarak atış yarışmaları yapıldığını ve bu yarışmalarında geleneksel hale geldiğini söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Başer, yarışmaya katılan tüm avcılara teşekkür etti.

YOZGAT'TA AVCILAR ATICILIKTA YARIŞTI
YOZGAT'TA AVCILAR ATICILIKTA YARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2011 Pazar 18:39:05
Güncelleme :12 Temmuz 2011 Salı 17:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?