3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Bakan Akdağ Yozgat'ta

Sinop merkezli başlatılan ve 11 il ile 12 ilçedeki devlet hastanelerinde yapılan ihale yolsuzluğu ile ilgili yapılan operasyon hakkında konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, konunun bir müddettir takip edilen bir konu olduğunu, gerekenlerin yapılacağını söyledi.
Yozgat ziyeretini sürdüren Sağlık Bakanı Akdağ, ihale yolsuzluğu operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada, konuyla ilgili İçişleri Bakanı ile görüştüklerini belirterek, "Olay bir müddettir takip ediliyordu.

 Kim hata yapıp suç işlemişse gerekenleri yapacağız" dedi.

 Bakan Akdağ daha sonra Sağlıkta Dönüşüm Programı toplantısına geçti.

Yozgat'ta ziyaretlerini sürdüren Sağlık Bakan Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı'nı AK Parti iktidarının seçeceğini söyledi.
 
Yozgat ziyaretlerini sürdüren Bakan Akdağ, halka hitap etti. Bakan Akdağ, yakın bir gelecekte Cumhurbaşkanı seçimlerinin yapılacağını belirterek, "Hala demokrasiyi içerisine sindirememiş olanlar, hala toplum mühendisliği yaparak kendi istediklerini millete dayatabileceklerini düşünenler, bu seçimle ilgili kafaları bulandırmaya çalışıyorlar. Halbuki olay çok açık, anayasamızda Cumhurbaşkanı seçiminin nasıl yapılacağı çok net bir şekilde yazılı. 

Çok yakın bir zaman içerisinde sizin oylarınızla iktidara getirdiğiniz AK Parti, sizin Cumhurbaşkanınız'ı seçerek, layık olduğu koltuğa oturtacaktır. Toplum mühendisleri, demokrasiyi içine sindiremeyenler varsın, 1 ay daha kendi hayalleriyle oyalanıp dursunlar. Onları kendi hayalleriyle baş başa bırakalım. Bizim çekişme siyasetinden, bizim gerginlik siyasetinden, bizim karanlıklar siyasetinden, bizim çamur siyasetinden beklediğimiz bir şey yok" dedi. 

"Sürekli olarak gergin duran, gergin konuşan, gülümsemeyi unutmuş siyasilere asla prim vermeyin" diye devam eden Bakan Akdağ, "Onlar bu memlekete bir şey yapamazlar. Hayatlarını gerginliğin peşinde, kendi partileri içinde dahi gerginliğin peşinde tüketenler, bu ülkeye bir gelecek vaat edemezler. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Durmadan bizlere karanlıkları işaret ediyorlar. Ben onlara 'karanlıkların şövalyesi' diyorum. Ellerindeki kılıçla gölgelere hücum edip dursunlar. Biz gölgelerle uğraşmayacağız" ifadelerini kullandı.
İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 01:20:37
Güncelleme :17 Mart 2007 Cumartesi 18:57:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir yavuz IP: 88.245.234.xxx Tarih : 11.04.2007 11:47:40
sayın bakanımın açıklamalarını yeterli bulmuyorum daha açık şekilde açıklamalarda bulunmasını arazederim