5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Barodan Pakistan'a 5 bin TL yardım

YOZGAT BAROSUNDAN PAKİSTAN'A 5 BİN TL YARDIM

Yozgat Baro Başkanlığı sel felaketi sonrası açlık ve barınma problemi yaşayan Pakistanlı vatandaşlara 5 bin TL nakdi yardımda bulundu.

Her yıl düzenli olarak üyelerine iftar yemeği veren Yozgat Barosu bu yıl bu geleneği bozarak 5 bin TL olan yemek masrafını Pakistan'a yardım olarak gönderecek. Pakistan'daki sel felaketi sonrası bir çok vatandaşın açlık ve barınma problemi yaşadığını söyleyen Yozgat Baro Başkanı Av. Yusuf Başer, "Pakistan'da yaşayan ve 2 binin üzerinde insanın ölümüne neden olan sel felaketi sonucu birçok insan açlık, susuzluk ve salgın hastalıkla mücadele etmektedir ve bununla birlikte yardıma ihtiyaç duymaktadır. Sosyal sorumluluğumuz gereği Baromuzun geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğinin bu yıl düzenlenmeyip bunun yerine yemek bedeli 5 bin TL olan ücreti Pakistan'a yardım olarak gönderiyoruz" dedi.

Yozgat Baro avukatları olarak ta bir yardım kampanyası başlattıklarını belirten Baro Başkanı Başer, "Ayrıca Yozgat Barosu olarak Pakistan için avukatlarımız arasında bir yardım kampanyası düzenliyoruz. Burada yapılan yardımları da Pakistan'daki kardeşlerimize yollayacağız. Sosyal sorumluluk gereği kardeş Pakistan'a desteğimizi esirgememeliyiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 15:46:04
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 15:54:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?