5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

ÇOCUK YUVASINDA KALAN BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yozgat Valisi Amir Çiçek, 2009-2010 eğitim öğretim yılı birinci döneminde İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvasında kalan öğrencilerden takdirname ve teşekkür belgesi alan öğrencileri ödüllendirdi.

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Yuvasında düzenlenen ödül gecesine Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcıları Atilla Selami Abban ve Hüseyin Konak, İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmail Doğan, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvasında kalan öğrenciler katıldı. İl Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Doğan, daha önceki yıllarda Yozgat Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvasında barınan öğrencilerin başarı seviyelerinin düşük olduğunu belirterek, "Yapılan çalışmalar ve ödüllendirmeler ile 2008-2009 eğitim öğretim yılında Türkiye genelindeki 88 yetiştirme yurdu ve çocuk yuvası arasında, çocuk yuvamız 4'üncü, yetiştirme yurdumuz ise 28'inci oldu. Bu yıl hedefimiz çocuk yuvaları arısında birinci, yetiştirme yurtları arasında ise ilk 10'a girmektir" dedi.

Valimiz Amir Çiçek'in desteği ile başarılı öğrencilere ödül verildiğini ve bu ödüllerin öğrencileri teşvik ettiğini belirten Doğan, "2009-2010 Eğitim yılı birinci döneminde taktir ve teşekkür alan cocuk yuvamızdan 18, yetiştirme yurdumuzdan ise 8 öğrencimizi para ödülü ile ödüllendiriyoruz. İnşallah bu sayı ikinci yarıda daha da artar. Biz tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz ve onları en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz ve bunun için çabalıyoruz" diye konuştu.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Amir Çiçek, "İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı kurumlarda kalan kardeşlerimiz sadece benim değil tüm Yozgatlıların kalbinin bir parçasıdır. Karşılıklı sevgi ve saygı ile aramızda bir gönül köprüsü oluşmuştur. Bu gönül köprüsü sayesinde bu kurumlarımız her geçen gün daha iyiye gitmektedir. Hem Yetiştirme Yurdumuz hem de Çocuk Yuvamız başarı sıralamasında Türkiye'de çok iyi yerlere gelmiştir. Sizlerin bu başarıları bizleri gururlandırıp göğsümüzü kabartırken diğer kardeşlerinize de örnek olacaktır" şeklinde konuştu.

Program öğrencilere ödüllerinin verilmesi, folklor gösterisi, şiir ve müzik dinletisinin ardından eğlence programı ile son buldu.

ÇOCUK YUVASINDA KALAN BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
ÇOCUK YUVASINDA KALAN BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
ÇOCUK YUVASINDA KALAN BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 11:48:02
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 13:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?