5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

YOZGAT MİLLİ EĞİTİM YGS'DE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Yükseköğretime Geçiş Sınavında, Yozgat'ta dereceye giren Maltepe Dershanesi öğrencilerini plaket ile ödüllendirdi.

Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Müdür Yardımcısı Danyal Kocabeyoğlu, Maltepe Dershanesi Müdürü Bilal Altıner ve başarılı öğrenciler katıldı. Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Gamsız, başarılı öğrencileri tebrik ederek, "Bu yıl ilk defa düzenlenen YGS'de 56'ıncı olduk. Bu başarı bizim için yeterli bir başarı değildir. Ancak, başarı seviyemiz her yıl yükselerek devam etmektedir. Bu periyotla devam ettiğimiz sürece önümüzde ki yıllarda daha üst seviyeler çıkacağız. Eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesinde öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güveniyoruz ve onlar her türlü desteği vermekteyiz" dedi.

Eğitimde özel dershanelerinde büyük katkısının bulunduğunu ifade eden Gamsız, "Maltepe Dershanemizden öğrencilerimiz il dereceleri yapmışlardır. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Maltepe Dershanesi Müdürü Bilal Altıner'de kendilerine verdikleri destekten dolayı Milli Eğitim Müdürü Gamsız'a ve eğitim camiasına teşekkür etti.

YOZGAT MİLLİ EĞİTİM YGS'DE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 14:18:01
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 14:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sami DURSUN IP: 95.10.140.xxx Tarih : 14.05.2010 22:43:56

Bir şeye dikkat etmenizi istiyorum...Bu başarılı öğrencilere verilen diğer plaketlerede bir göz adtın(sitede haberleri mevcut) ve şunu söylüyorum...Plaket verildi değil lütfen hepsinde aynı plaket yapmayın Allah  aşkına ....