6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Başer, kadınların oyuna talip

AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanlığı ile Yozgat Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen programda, kadınlar bir araya geldi.

Yozgat Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programa AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti il genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Yozgatlı kadın katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti iktidarı ile Yozgat'ın çok sayıda hizmete kavuştuğunu belirterek, "Bunun yanında AK Parti iktidarı ile sağlıkta, eğitimde ve birçok alanda hizmetlere imza atılmıştır. Belediyemizde aynı şekilde Yozgat'a çok sayıda hizmet yapmış ve bundan sonra da yapacaktır" dedi.

Daha sonra konuşan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ise, geçtiğimiz 5 yıllık dönemde yaptığı çalışmaları tek tek anlatarak, yeni dönem için kadınlardan destek istedi.

Başer, göreve geldiklerinde musluklardan su akmadığını belirterek, "Kadınlarımızın en çok şikayet konusu olan kesik sular, bizim dönemimizde sürekli akmıştır. Bu konuda kadınlarımızdan sürekli teşekkürler alıyoruz. İnşallah yeni dönemde Yozgat'a yeni projeler kazandıracağız. Nohutlu Tepesi'ni, Seyir Tepesi'ni, Büyük Cami etrafındaki projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardındın Kişisel Gelişim Uzmanı Mustafa Çay, kadınlara günlük stres ve stresten kurtulma yolları hakkında bilgiler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 13:29:28
Güncelleme :15 Mart 2009 Pazar 13:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?