5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Başer'den vergi uyarısı

YUSUF BAŞER'DEN VATANDAŞLARA VERGİ UYARISI

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin zamanında ödemeleri konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Yozgat Belediye Başkanı Başer, 2010 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisinin ilk taksidinin Mayıs ayı sonunda sona ereceğini belirterek, "Vatandaşlarımızın tahsilat vezenleri önünde yığılmalarını önlemek için, özellikle 29 ve 30 Mayıs tarihlerine denk gelen Cumartesi ve Pazar günleri veznelerimiz açık tutulacaktır. Vatandaşlarımızın gecikmeden dolayı her hangi bir cezaya düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini istiyoruz" dedi.

Toplanan vergilerin tekrar vatandaşa hizmet olarak döndüğünü ifade eden Başkan Başer," 2010 yılın Yozgat'ta belediyecilik anlamında kalkınma yılı olacak. Yeşil bir Yozgat, yolları asfaltlanmış, kaldırımları yapılmış gelişen bir şehir olacak. Bu yıl toplayacağımız vergi miktarı bir milyon 350 bin TL'dir. Toplanan paranın tamamı tekrar vatandaşa hizmet olarak dönecektir" şeklinde konuştu.

Daha sonra Kapadokya Belediyeler Birliği ve Yerel Basının, Türkiye'de En Çevreci Belediye değerlendirmesinde Yozgat'ın birinci seçildiğini ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Başer, "Bu ödülü Yozgatlı hemşerilerimize armağan ediyorum. Bu ödülün kazanılmasında emeği geçen personelimize ve bu ödüle bizi layık gören Kapadokya Belediyeler Birliğine ve yerel basına teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 17:25:02
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 17:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?