30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Başer'e teşekkür plaketi

SİVAS JEOLOJİ MÜHENDİSLERİ ODASI’NDAN BAŞER'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Sivas Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mustafa Haste, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret etti.

Jeoloji Mühendisleri Odası Sivas Şube Başkanı Mustafa Haste, Jeoloji Mühendisleri Odası Yozgat İl Temsilcisi Çelebi Altuntaş ile birlikte Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret ederek, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi. Haste, insanlığın varoluşundan itibaren, yaşam boyunca birçok alanda ihtiyaçların giderilebilmesi ve hayatın düzene koyulabilmesi için gerekli olan beş temel bilimden birinin jeoloji olduğunu belirterek, "Jeoloji mühendisliğinin önemli çalışma alanlarından sadece birisi olan jeoteknik ile bizler insanlığın ihtiyacı olan yol, tünel, köprü, liman, baraj, konu gibi tüm mühendislik yapıları için uygun zemine uygun teknik ile uygun yapıların inşasını sağlayarak insanlığın can ve mal güvenliği içerisinde refah düzeyini artırmaya yönelik araştırmalar yapmaktayız" dedi.

Jeolojik-jeoteknik zemin etüt çalışmalarına ilişkin esaslar yönetmeliğini bir dosya halinde Belediye Başkanı Yusuf Başer'e teslim eden Jeoloji Mühendisleri Odası Sivas Şube Başkanı Mustafa Haste, jeoloji mühendislerine verdikleri destekten dolayı Belediye Başkanı Yusuf Başer'e teşekkür edip plaket verdi.

Belediye Başkanı Başer'de ziyaretlerinden dolayı Jeoloji Mühendisleri Odası Sivas Şube Başkanı Haste ve Yozgat İl Temsilcisi Altuntaş'a teşekkür etti.

SİVAS JEOLOJİ MÜHENDİSLERİ ODASI’NDAN BAŞER'E TEŞEKKÜR PLAKETİ
SİVAS JEOLOJİ MÜHENDİSLERİ ODASI’NDAN BAŞER'E TEŞEKKÜR PLAKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2011 Çarşamba 15:10:01
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 16:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?