8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Başkan Başer çalışmalarını tanıttı

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, mahalle muhtarları ve basın mensuplarına şehir merkezi ve mahallerde yaptığı çalışmaları yerinde göstererek tanıttı.

Göreve geldikleri günden itibaren çok sayıda çalışmaya imza attıklarını belirten Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, özellikle alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Belediye olarak bu yıl içerisinde 30 kilometre asfalt yol çalışması yapacaklarını ifade eden Başkan Başer, "Asfalt çalışmalarımız şu anda Bahçeşehir Mahallesi'nde devam etmektedir. Bu yıl yine kanalizasyon çalışmalarına ağırlık verdik. Kanalizasyonları olmayan sokaklarımız vardı, tamamladık. Mahalle aralarında araç geçmeyen sokaklarımız vardı, yollar açtık. İlimize cumhuriyet tarihinde bizim dönemimize kadar yapılan ihata duvarı kadar, duvar yaptık. '21 Mahalleye 21 Park' projemizde 20 park yaptığımız gibi, mahalle aralarında uygun yerlere çocuklarımız için oyun grupları yerleştirdik" dedi.

Canlı Hayvan Pazarı'nı da gezen Başkan Başer, Kurban Bayramı'nın yaklaştığını hatırlatarak, "Kurban Bayramı öncesi pazarımızı gezerek eksiklerimizi tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nda sorun yaşamaması için şimdiden önlem ve tedbirlerimizi alıyoruz" dedi.

Her mahalleye bilgi evi projesi başlattıklarını ifade eden Başkan Başer, "21 Mahallemize 21 tane bilgi evi kuracağız. Bilgi evleri mahalledeki çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet verecek. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine ÖSS ve SBS'ye hazırlık kursları verilecek. İnternet bağlanarak, çocuklarımız burada bilgisayar kullanabilecekler. Bilgi evlerimizin yanına mahalle muhtarına ait odalar kuracağız. Vatandaşımız sorunu bilgi evleri vasıtasıyla bize ulaştıracak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 22:27:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?