6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Başkan Başer'den miting teşekkürü

AK Parti Yozgat Belediye Başkanı adayı ve mevcut başkan Yusuf Başer, partisinin il teşkilatı tarafından dün Yozgat'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile düzenlenen mitinge gösterilen yoğun ilgiden doyalı Yozgat halkına teşekkür etti.

Dün AK Parti tarafından Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingin amacına ulaştığını belirten Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, "Dün düzenlenen miting belki de Cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingi olmuştur. Muhteşem bir kalabalık vardı, hava muhalefetine rağmen, başbakanımızın helikopterinin iniş yapamamasına rağmen, halkımız yoğun kar yağışı altında saatlerce sabırla beklediler. Bu bekleyiş Türkiye'nin mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen sevginin göstergesidir. Yozgat halkının AK Parti'ye teveccühünün göstergesidir. Ayrıca bu kalabalık Yozgat'a yapılan hizmetlerin sevgisinin bir göstergesidir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen bu ilgi ve alakadan dolayı Yozgat halkına teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti'nin 2004 seçimlerinde Yozgat merkezdeki oy oranının yüzde 63 olduğunu belirten Başkan Başer, "Son yapılan anketlerde oy oranı yüzde 70'tir. Biz bu oy oranımızı yüzde 80'lere çıkartmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 14:57:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?