6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Başkan Başer'den vergi uyarısı!

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksitinin bu ayın sonunda sona ereceğini belirterek, "Yozgatlı hemşehrilerimizin ayın sonunu beklemeden vergilerini ödemelerini istiyoruz" dedi.

Yozgat Belediyesi Mayıs ayı sonuna kadar emlak ve işyerleri için ödenecek olan çevre temizlik vergisinden 450 bin TL gelir bekliyor. Açıklamalarda bulunan Başkan Yusuf Başer, emlak ve iş yerleri için çevre temizlik vergisinin ilk taksitinin bu ayın sonunda sona ereceğini söyledi.

Başkan Başer, "Yozgatlı değerli hemşehrilerimizin ayın sonunu beklemeden hem emlak hem de çevre temizlik vergilerini ödemelerini istiyoruz. Vergiler ödenmediği taktirde hem hizmetlerde aksamalar hem de gecikme faizleri uygulanacağından vatandaşlarımız mağdur olmaktadır. Bu nedenle bu vergilerin gününde ödenmesini istiyoruz. Yozgat'ta 900 bin TL civarında emlak ve çevre temizlik vergisinden gelir bekliyoruz. Bu rakam iki taksitte ödendiği için bu ay 450 bin TL çevre temizlik ve emlak vergisi tahsil etmeyi bekliyoruz" şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 13:42:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emin emin IP: 94.123.140.xxx Tarih : 21.05.2009 18:05:24

bu baskan yozgata hıc bırsey yapmadı bunun gıbı adamlar bu partıye zarar verıyor yazık sans