6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Başkan Gündüz'den kredi uyarısı!

Yozgat'ın Sorgun Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin Gündüz, kooperatifin daha iyi hizmet verebilmesi için kullanılan kredilerin zamanında ödenmesi gerektiğini söyledi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Selahattin Gündüz, yaşanan ekonomik kriz süresinde esnafa yaklaşık 12 milyon lira kredi verdiklerini kaydetti.

Gündüz, "İçinde bulunduğumuz krizle birlikte ödemelerin geri dönüşümünde aksamalar olmaktadır. Bunun sebebinin ise esnafımızın ödemelerinde sıkıntıya düşmeleridir. Esnafımızın ödemelerinde zorlanmaları sebebiyle kooperatifimizde zor duruma düşmektedir. Kooperatifimiz bir esnaf kuruluşudur. Esnafımızın kooperatifimize sahip çıkması gerektiği düşüncesindeyiz. Alınan kredilerin ödemelerini gününde yaparlarsa biziler de esnafımıza dahi iyi hizmet sunarız. Aksi taktirde ortaklarımız için yasal işlem yaptırmak zorunda kalıyoruz. Bizler kooperatif olarak hiçbir esnafımıza yasal işlem yaptırmak istemiyoruz. Yozgat'ta kooperatif kapalıyken, Sorgun Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin hala ayakta durması bizim yaptığımız yoğun çalışmalar sayesindedir. Kredi kullanan esnafın sicillerinin bozulmaması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Esnafımızdan aldıkları krediyi zamanında ödemelerini istiyoruz" şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 08:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?