5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Başkandan bakana sitem

BELEDİYE BAŞKANINDAN BAKAN YILDIZ'A SİTEM

Yozgat'ın Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, hemşehrileri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan hizmet noktasında ilçe olarak çok ciddi beklentilerinin olduğunu söyledi.

Başkan Özdal, Bakan Yıldız'ın doğduğu yöre olan Boğazlıyan Devecipınar'a ilgi göstermesini beklediklerini söyledi. Özdal, "Sayın Bakanımıza gerek proje, gerekse birebir görüşme noktasında defalarca randevu talebimiz oldu. Ama bugüne kadar görüşemedik. Diğer bakanlar gibi Sayın Yıldız'ın da doğduğu yöreye ilgi göstermesini bekliyoruz" dedi.

"Muhalefet partisiyiz mi diye bizle görüşmüyor" diyen Başkan Özdal, "İlçe geçişimiz ve Devecipınar yolu Karayolları'na ait. Boğazlıyan Belediyesi olarak ilçe geçişinin düzenlenmesi noktasında Sayın Bakanımız Yıldız'ın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Talebimizi gerek proje ve gerekse sözlü olarak iletmek için defalarca randevu talep ettik. Ama bir türlü görüşme fırsatımız olmadı. Muhalefet belediyesi olmamızdan dolayımı yatırım yapmak istemiyor, bilemiyorum? Boğazlıyan ilçesinin çıkardığı Sayın Bakanımız

Taner Yıldız'dan hizmet noktasında ilçe olarak çok ciddi beklentilerimiz var. Geçmişte bunun güzel örnekleri de var. Sayın Bakanımız ile görüşme fırsatımız olsaydı, kendilerine de söyleyecektik. Ancak bir türlü randevu alamadık" ifadelerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 21:35:00
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 23:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?