5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Başkan'dan halk pazarına denetim

yusuf başerYozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Çarşamba günleri kurulan halk pazarını denetledi. 

Pazarcı esnafı ve vatandaşların dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Başer, daha önce sadece Salı günleri Pazar kurulduğunu belirterek, "Halkımız haftada bir kere ancak pazara gidebiliyordu. Göreve geldiğimizde pazarcı esnafımız için modern bir Pazar yeri hazırladık. Salı günleri hazırladığımız bu yerde Pazar kurulurken, Çarşamba günleri de ikinci Pazar kurulmasını sağlayarak; hem pazarcı esnafımıza hem de vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz" dedi. 

Pazarcı esnafının bağırarak satış yapmasını engellediklerini ve etiketlerin mutlaka tezgahlarda görülecek şekilde yerleştirildiğini ifade eden Başkan Başer, "Amacımız halkımızın rahatlıkla alışveriş yapmalarını sağlamaktır. Bu konuda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Alışveriş yapan vatandaşlar, halk pazarının ikiye çıkarılması ve rahat veriş yapmalarından dolayı çok memnun olduklarını söylemektedirler" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 10:27:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.yozgatspor.net IP: 88.224.205.xxx Tarih : 17.06.2006 12:38:49
Bu demetımler Yozgata dısardan gelen ınsanların Yozgatı değerlendırmelerı acısdından da cok onmlı o nedenle bu denetımlerı sık sık yapmalıyız ayrıca Yozgatı tanıtan bır kaç yer acmalıyız insanlar Yozgata geldiğinde Yozgat a ait bir şeykler almak istedikerlinde o yonde bır dukkan bıle yok beledıyenın bunu kar amacı gutmeden sırf hızmet için yağpması gereklı umarım gerceklesır..