5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Başkanlık yarışı start aldı

SARIKAYA ESNAF SANATKARLAR KREDİ KOOPERTİFİNDE BAŞKANLIK YARIŞI BAŞLADI

Yozgat'ın Sarıkaya Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Güler, Mart ayı içerisinde yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olduğunu açıkladı.

Sarıkaya Esnaf sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Güler, 20 yıldır kooperatif başkanlığını yürüttüğünü belirterek, "Kooperatif başkanlığına 1990 yılında seçildim 20 yıldır bu görevi yürütüyorum. Seçildiğim günü Baran caddesinde üçüncü katta olan kooperatifi tek bir odada,1 masa,4 sandalye,1 daktilo ile teslim aldım. Bugün geldiğimiz nokta 260 metrekare alan üzerine kurulu 3 katlı hizmet binamız, İç Anadolu'da hiç bir ilde ve ilçe'de olmayan süper lüks hizmet binası yaptırdım "dedi.

Görevi süresince her zaman üyelerinin yanında olduğunu dile getiren Güler, "Görev sürem zarfında Kooperatifimize gelen kurallara uyan her esnaf sanatkârı ve nakliyeci kesimi kredilerden faydalandırdım, geri çevirmedim. Bu zaman zarfında Kooperatifi 20 yıl aralıksız çalışan bir kooperatif haline getirdim. Kooperatifimiz her an krediye açık durumda isteyen esnafım istediği anda kredi almaya sahip. Bu kadar emeğin karşılığında Sarıkaya Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanlığına yeniden adayım. Aday olacak arkadaşlara başarılar dilerim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 18:05:03
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 22:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?