6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Basketbol Milli Takımı Yozgat'ta

Yozgat Valisi Amir Çiçek, beraberindekilerle birlikte Yozgat'ta kampa alınan Basketbol Yıldız B Milli Takımı oyuncu ve antrenörlerini ziyaret etti.

Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu'nda kalan Basketbol Yıldız B Milli Takımı oyuncu ve antrenörleri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Vali Çiçek, sporcu ve teknik heyetle sohbet etti.

Yemekten sonra bir açıklama yapan Yozgat Valisi Amir Çiçek, Basketbol Yıldız B Milli Takımı aday kadrosunu ve teknik heyetini Yozgat'ta görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu akşam burada bir araya gelmemizin nedeni, takımımız ve hocalarına hem hoş geldin ziyaretinde bulunmak hem de varsa eksik ve ihtiyaçlarını gidermektir. Ben inanıyorum ki Yozgat kampı sonrasında oluşturulacak milli takımımız 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon olarak kupayı alacaktır. Bu organizasyonunun ilimizde gerçekleşmesini sağlayan Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Basketbol Yıldız B Milli Takım Antrenörü Taner Günay ise, gerek tesisler gerekse hava koşulları açısından son derece elverişli bir ortamda kamplarını sürdürdüklerini belirterek, “Başta Valimiz Sayın Amir Çiçek olmak üzere tüm yetkililere ve Yozgatlılara göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Daha sonra Vali Çiçek ve beraberindeki İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ferhat Erdem'e, milli takım yöneticileri tarafından birer forma hediye edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 15:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?