7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Belediye Başkanı Başer'e destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun yolsuzlukla suçladığı Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'e, mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerinde destek geldi.

Yozgat Muhtarlar Derneği'nde bir araya gelen mahalle muhtarları, bir basın açıklaması yaparak, Başkan Yusuf Başer'e destek çıktılar. Açıklamalarda bulunan Muhtarlar Dernek Başkanı Dursun Bozkurt, muhtarlar adına CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını esefle kınadıklarını söyledi.

Yozgat'a yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Başer'e ve ekibine teşekkür de eden Bozkurt, yapılan açıklamaların kendilerini derinden etkilediğini kaydetti. Bozkurt, “Her mahalleye yapılan hizmetlerle 4 yılda yeşil alan ve park miktarı 8 kat arttı. Görmezden gelen zihniyeti kınadığımız bir kez daha ifade ederken, CHP Grup Baeşkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir takım kişiler tarafından yanlış bilgilendirildiğini düşünüyoruz" dedi.

Öte yandan Kentparkta bir araya gelen Belediye Meclis üyeleri adına bir açıklama yapan Yozgat Belediye Meclis Üyesi Enver Çakıroğlu, 4 yılı aşkın bir süredir belediye meclis üyeleri olarak Yozgat halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Çakıroğlu, "Belediye Başkanımız, iktidar ve muhalefet partisi meclis üyeleri çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Belediye meclis üyeleri olarak Belediye Başkanımız Yusuf Başer'i tekrar belediye başkan adayımız olarak görmek istiyoruz" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun basında yer alan iddialarının tamamen asılsız olduğuna değinen Çakıroğlu, "Belediyemizde yapılan bütün işlerin, belediye meclis üyeleri olarak hepsinin arkasındayız ve hepsinin altında imzamız var. Bugün yine olsa aynı şeyleri hiç tereddütsüz imzalarız. Tüm çalışmalar tamamen Yozgat içindir. Yapılması gereken en iyi şeyleri yaptığımız kanaatindeyiz. Hiçbir arkadaşımız aksine düşünce içerisinde değildir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 16:59:14
Güncelleme :27 Kasım 2008 Perşembe 17:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?