8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Belediye çalışmalarına hız verdi

Yozgat Belediyesi Hastane Caddesi'nde kar temizleme çalışmasına başladı.

Yozgat Belediyesi etkili kar yağışının ardından şehir merkezinde aralıksız olarak kar temizleme çalışmasını sürdürüyor.

Kar temizleme çalışmasını bizzat yerinde denetleyen Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, şehir merkezinde meydan yeri, Lise Caddesi, Sarraflar Caddesi'nde kar temizleme çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, "Trafik ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu Hastane Caddesi'nde de kar temizleme çalışmalarına başladık. Kısa sürede buradaki kar temizleme çalışmasını tamamlayacağız" dedi.

Yozgat şehir merkezindeki kar kalınlığının 1 metrenin üzerinde olduğunu bu sebeple çalışmaların zorlaştığını ifade eden Başkan Başer, "Temizlik çalışmalarının kısa sürede yapılması için belediye makine parkı dışında 10 tane kepçe kiraladık. Ayrıca belediye işçilerinin yanında dışarıdan da işçi alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kar temizleme çalışması sırasında araçların yanlış park edilmesinden dolayı çalışmaların aksadığına değinen Başkan Başer, "Zabıta ekiplerimiz ve trafik ekipleri hatalı parklar için sürekli anons etmesine rağmen bazı vatandaşlarımız araçlarını kaldırmıyor. Bu da bizim çalışmalarımızı aksatıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın biraz daha duyarlı davranmalarını bize yardımcı olmalarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 11:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?