5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Belediye işçilerine gıda yardımı

SARIKAYA BELEDİYESİNDEN PERSONELİNE GIDA YARDIMI

Yozgat'ın Sarıkaya İlçe Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, belediye çalışanlarının, toplu iş sözleşmesinden doğan işçilere gıda yardımını dağıttı.

Belediye Makine İkmal Şube Müdürlüğü'nde işçilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Erbir, 7 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, "Her zaman personelimizin hak ettikleri ikramiyelerini, sosyal alacaklarını aksatmadan ödedik ve bundan sonraki görev süremiz içerisinde de aksatmadan maaş olsun sosyal haklar olsun ödenecektir" dedi.

Çalışan personelin maaşlarının gününde ödenmemesi o personelin performansını kesinlikle bozacağı ifade eden Başkan Erbir, "Bu nedenle belediye olarak personelimizin maaşlarını aksatmamaya çalışıyoruz. Belediyeler, belediyecilik hizmetini personeliyle yürütür, bizde ilçemizde güzel işler yaptık. Bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sözleşmeniz gereği sosyal hakkınız olan gıda paketlerini dağıtmak üzere buraya toplandık. Bu yardımları biz her ramazan ayına denk getiriyoruz hem bu vesile ile personelimizle burada görüşüp dertlerini dinliyoruz" dedi Konuşmaların ardından personel için hazırlanan gıda paketleri dağıtıldı.

SARIKAYA BELEDİYESİNDEN PERSONELİNE GIDA YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 17:27:03
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 17:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?