5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Belediye sünnet şölenine hazırlanıyor

Yozgat Belediyesi, 14-15 Temmuz 2006 tarihleri arasında düzenlenecek 'Geleneksel 18. Sünnet Şöleni' hazırlıklarını tamamlıyor. 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, belediyeciliğin temel hizmetleri yanında sosyal ve kültürel alanlarda da vatandaşlara hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, "Bu yıl 18.'sini düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz, 14-15 Temmuz tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı ve fuar alanında yapılacak" dedi. Yaklaşık 300 çocuğun sünnet ettirileceğini ifade eden Başkan Başer, "Sünnet şöleninde, Kültür Bakanlığı sanatçılarından Nahide Tokgöz bir konser verecek ayrıca Azerbeycan halk dansları topluğunun gösterileri olacak" diye konuştu. 

Sünnet şöleniyle birlikte temel atma törenlerinin de olacağını ifade eden Başkan Başer, "Halkımızın özlemle beklediği doğalgaz için altın kaynak töreni yapılacak, ardından da 50 bin metrekare alana sahip ve belediyemiz tarafından yaptırılacak olan kent parkımızın temeli Adalet Bakanımız Cemil Çiçek'in katılımı ile atılacak. Sünnet şölenine ve temel atma törenlerine tüm halkımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2006 Cuma 13:18:41
Güncelleme :7 Temmuz 2006 Cuma 13:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?