7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Belediyeden 15 bin kişiye yardım

Yozgat Belediyesi tarafından kurulan sosyal market 15 bin kişiye yardımda bulundu.
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Belediyesi tarafından kurulan sosyal marketin Türkiye'deki örnek projelerden biri olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimizde kurduğumuz sosyal market bugüne kadar 15 bin kişiye, giysi ve ev eşyası yardımında bulunmuştur" dedi.

Sosyal marketin hayırsever vatandaşların yardımlarıyla yürütüldüğünü dile getiren Başkan Başer, "Hayırsever vatandaşlarımız çeşitli giysi ve ev eşyalarını sosyal marketimize teslim ediyor. Sosyal marketimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıyor. Sosyal markette giyilebilir kullanılmış giysileri de alarak yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriyoruz. Vatandaşlarımız giyilebilir durumda olan kullanılmış giysileri bir paket halinde sosyal marketimize teslim ederlerse, görevlilerimiz alınan bu giysileri yıkayıp ütüleyerek, yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vermektedir. Evlerindeki eşyaları bize göndermekte zorlanan vatandaşlarımız, '153 Alo Zabıta' hattını ararlarsa, zabıta ekiplerimiz bu eşyaları evlerine gelip alabilirler" dedi.

Sosyal markette, gelinlik, nişanlık gibi düğün ihtiyaçlarının da karşılandığına değinen Başkan Başer, "Bunun dışında pantolon, ceket, kazak, iç çamaşırı ve diğer giysilerde bulunmaktadır. Sosyal marketimize bağış yapan tüm hemşerilerimize ve sosyal marketin yürütülmesinde katkı sağlayan gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 16:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?