6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Belediyeden bir park daha!

YOZGAT BELEDİYESİ 23. PARKINI HİZMETE AÇTI

Yozgat Belediyesi 21 Mahalleye 21 Park projesi kapsamında 23. Çocuk Parkını düzenlenen törenle hizmete açtı.

Fatih Mahallesinde yapılan parkın açılış törenine Yozgat Valisi Amir Çiçek, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz, mahalle muhtarları, belediye personeli ve mahalle sakinleri katıldı.

Parkın açılında konuşan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, seçim beyannamelerinden 21 mahalleye 21 park sözü verdiklerini belirterek, "Belediye olarak sözümüzü tuttuk, 21 mahallemize 21 parkı yaptık, şimdi ikinci parkların açılışlarını yapmaktayız" dedi. Yeşil ve temiz bir Yozgat hedeflediklerini ifade eden Başkan Başer, "Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde katı atık düzenleme tesisi başta olmak üzere şehrimizin çeşitli yerlerine 21 bin meyve fidanı diktik. Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Yine geçen yıl başlattığımız asfalt çalışmaları bu yılda devam etti. Asfalt tesisimizde küçük bir arıza yaşandı. O arızanın giderilmesi ve havalarının iyi olması durumunda yine asflat çalışmalarımız devam edecek. Yaklaşık 7 dönüm üzerine yapılan bu parkımızın mahallemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat'ın her geçen gün geliştiğini belirterek, "Bir taraftan gelişirken bir taraftan da güzelleşmektedir. Buradaki parkın eski durumunu biliyorum. Ama bugün çok güzel oyun ve dinlenme parkı olmuş, yaptığı hizmetlerden dolayı belediyemize teşekkür ediyor, parkın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından parkın açılış kurdelesi kesilerek gezildi. Açılış dolayısıyla belediye çocuklara Türk Bayrağı ve plastik top hediye etti

YOZGAT BELEDİYESİ 23. PARKINI HİZMETE AÇTI
YOZGAT BELEDİYESİ 23. PARKINI HİZMETE AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2009 Cumartesi 16:10:05
Güncelleme :5 Aralık 2009 Cumartesi 17:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?