7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Belediyeden yeni bir park

Yozgat Belediyesi tarafından '21 Mahalleye 21 Park' projesi kapsamında Halkbank Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla yaptırılan park, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yozgat Belediyesi Halkbank Parkı açılış törenine Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat milletvekilleri Mehmet Çiçek, Abdulkadir Akgül, AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Medrese Mahallesi Muhtarı Mustafa Bölükbaşı, park olarak hizmete açılan alanın daha önce pazar yeri olarak kullanıldığını belirterek, "Sebze pazarının kurulup toplanmasının ardında evlerimize koku ve sinekten giremiyorduk. Bugün çocuklarımız ve mahalle sakinlerimiz güzel bir parka kavuştular. Belediye Başkanımıza ve katkılarından dolayı Halkbank'a teşekkür ediyorum" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ise, Halkbank'ın destekleriyle yapılan parkın 6 bin metrekarelik alana sahip olduğunu belirterek, "Park içerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolu, kamelyalar ve mini havuzlar bulunmaktadır. Parkın buraya yapılmasında katkı sağlayan Halkbankası'na ve katkının sağlanmasına vesile olan AK Parti Yozgat Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül'e çok teşekkür ediyorum. Yozgat Belediyesi olarak 4 yıl içerisinde 160 bin metrekare yeşil alan ve park yaptık, hedefimiz bunu 200 bine tamamlamaktır" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Mehmet Çiçek ve Yozgat Valisi Amir Çiçek, parkın mahalle halkına ve Yozgat'a hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Konuşmaların ardından çocuklarla birlikte parkın açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 18:24:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?