30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Boğazlıyan'a bin kişilik cami

BOĞAZLIYAN'DA BİN KİŞİLİK CAMİNİN TEMELİ ATILDI

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesinde Mevlana Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılacak olan Mevlana Camisinin temeli atıldı.

Erdal İnönü Mahallesinde yapılacak olan caminin temel atma törenine Yenifakılı Kaymakamı ve Boğazlıyan Kaymakam Vekili Kerem Süleyman Yüksel,İlçe Müftüsü Mehmet Akdeniz,Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız ve birçok vatandaş katıldı. Mevlana Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Memiş Öztürk, bin kişilik olarak yapılan cami inşaatının 3 yılda tamamlamayı planladıklarını belirterek, "Hayırsever vatandaşlarımızın yardımı ile bu sürü daha da kısalacaktır. Bu sebeple hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz. Camimizin ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Camilerin toplumdaki yerine dikkat çeken Boğazlıyan Kaymakam Vekili Kerem Süleyman Yüksel, ''Bugün temelini attığımız bu camimiz Boğazlıyanlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Bağlarbaşı Cami İmamı Yunus Demir tarafından okunan Kuran Kerimden sonra kurban kesilerek cami temeli atıldı.

BOĞAZLIYAN'DA BİN KİŞİLİK CAMİNİN TEMELİ ATILDI
BOĞAZLIYAN'DA BİN KİŞİLİK CAMİNİN TEMELİ ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 16:17:08
Güncelleme :17 Haziran 2011 Cuma 16:18:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?