5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Boğazlıyan'da okullara bakım

BOĞAZLIYAN'DA OKUL BAHÇE DUVARLARI BOYANIYOR

Yozgat'ın Boğazılayan İlçe Kaymakamlığı, okulların daha temiz ve güzel gözükmesi için Okul Aile Birlikleri ile birlikte "Güzel Okulum, Güzel Duvarım Projesi" başlattı.

Bozğazlıyan Kaymakamı Osman Kıvanç, ilçeye güzel bir görünüm kazandırmak ve vatandaşlara örnek olmak amacıyla önce kaymakamlık binasının dışını ve bahçesinde yaptırdığı düzenlemelerden sonra şimdi de okullara el attı.

Boğazlıyan Kaymakamı Kıvanç, ilçedeki okulların bahçe duvarlarına güzel bir görünüm kazandırmak amacıyla okul aile birlikleriyle ortak bir proje başlattıklarını belirterek, "İlçe merkezindeki tüm okulların bahçe duvarlarını, binalara yakışır bir hale getireceğiz. Yıllar önce yapılan okul binalarımızda düzenli olarak bakım onarım çalışmaları yapılıyor. Ancak bahçe duvarları bu çalışmalardan yeterli düzeyde yararlanamıyor. Okul binalarını çevreleyen bahçe duvarlarına yönelik kaymakamlık olarak okul aile birlikleri ile ortaklaşa bir proje başlattık. İlk olarak Ana Okulu'nun bahçe duvarında çalışma yaptık. Proje çerçevesinde ilçe merkezindeki tüm okulların bahçe duvarlarına yönelik görsel çalışma yapacağız. Böylelikle okullarımızın bahçe duvarları okullarımıza yakışır bir görünüme kavuşacak. Projemize hayırseverlerimizin de katkılarını bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 10:52:01
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 14:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?