5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Boğazlıyanlılardan birlik gecesi

BOĞAZLIYANLILARDAN BİRLİK GECESİ

Yozgat il merkezinde yaşayan Boğazlıyanlılar, düzenledikleri birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi.

Özel İdare Sosyal Tesislerinden düzenlenen geceye Yozgat Vali Yardımcısı Erdoğan Turan Ermiş, Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gülümser, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, belde belediye başkanları, bazı daire müdürleri ve Yozgat merkezde yaşayan Boğazlıyanlılar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, 9.'su düzenlenen gecenin her gecen gün biraz daha kalabalıklaştığını belirterek, "İlk toplantılara evlerde başlamıştık, artık böyle büyük alanlarda yapmaya başladık. Bugün burada Boğazlıyan Belediye Başkanımızı, ilçe başkanlarımızın tam kadro katılması bizi mutlu etmiştir. İnşallah bu toplantılar Yozgat-Boğazlıyan arasını daha da yakınlaştıracaktır. Tüm misafirlerimize katıldıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Burada Boğazlıyan ortak paydası ile toplanıldığını belirterek, "Bu birlik ve beraberliğin daha da artarak devam etmesini diliyorum. Bu toplantılar Boğazlıyan ile Yozgat'ı daha da yakınlaştıracaktır. Burada bulunan özellikle daire müdürlerimizden, belde belediye başkanlarımıza yardımcı olmalarını istiyorum. Bu yemekte emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgat'ın tüm ilçeleriyle birlikte Yozgat olduğunu belirterek, "Yozgat'ın kalkınması ve güçlenmesinde ayrım yapmadan, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bu toplantıda sadece Boğazlıyanlı değil, diğer ilçelerimizden de çok sayıda arkadaşımız var. İnşallah hep birlikte Yozgatımızı kalkındıracağız" diye konuştu.

Son konuşmayı yapan Yozgat Vali Yardımcısı Erdoğan Turan Ermiş, bu tür toplantıların birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağladığını ifade ederek, "bu toplantılarla, ilimizde görevli müdürlerimiz ve değişik resmi kurumlarda çalışan arkadaşlarımızla bir araya gelerek tanışıp kaynaşıyor. Bu toplantılar arkadaşlarımızın birbirleriyle tanışıp dostluk kurmaları konusunda güzel bir çalışmadır" şeklinde konuştu.

BOĞAZLIYANLILARDAN BİRLİK GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 10:44:02
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 16:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?