30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Bozok Üniversitesi doğalgaza kavuştu

BOZOK ÜNİVERSİTESİ DOĞALGAZ'A KAVUŞTU

Yozgat Bozok Üniversitesi Doğalgaz'a kavuştu.

Yozgat'ta doğalgaz dağıtım çalışmalarını yapan Sürmeli Gaz, Bozok Üniversitesi Kampus alanında çalışmalarını yürütüyor. Sürmeli Gaz İşletme Müdürü Mehmet Yılmazsoy, bu yıl Bozok Üniversitesi Kampus alanında 2 bin 500 metre ana hat döşeyeceklerini belirterek, "Burada çalışmalarımız tamamlanmak üzere ana hatın dışında bin metre de servis hattı döşeyip 25 yere servis kutusu yerleştireceğiz. Üniversitemiz bu yıl doğalgaz kullanımına başlayacak" dedi.

Yozgat merkezde 2011 yılı için 8 bin metre civarında ana hat döşeneceğin dile getiren Yılmazsoy, "300 civarında da servis kutusu yerleştirildi. Yine şehir merkezinde çalışmalarımız sürüyor ve abone sayımız 20 bine ulaştı. Sürmeli Gaz olarak tüm vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bu yıl vatandaşlarımızdan çok fazla talep geliyor. Ancak altyapısı eksik olan bölgelere giremiyoruz. Belediye ile koordineli çalışıp belediyenin altyapıyı tamamladıkları bölgelere doğalgazı veriyoruz. Yozgat merkezin yüzde 80 oranında doğalgaz çalışmaları tamamlanmıştır" diye konuştu.

Sorgun ve Boğazlıyan ilçelerinde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Yılmazsoy, " Yerköy, Çiçekdağı ve Köseli'de de çalışmalarımız Ramazan ayı içerisinde başlayacak. Yerköy'de 5 bin, Çiçekdağı ilçesinde 2 bin, Köseli Beldesinde ise bin metrelik çalışmamız olacak" dedi.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ DOĞALGAZ'A KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 15:52:03
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 16:07:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?