6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Bozok Üniversitesi gelişiyor

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, İletişim Fakültesi ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yeksekokulu kurulması kararının kabul edilerek resmi gazetede yayınlandığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. İnci Varinli, Bozok Üniversitesi'nin gelişimini aralıksız sürdürdüğünü belirterek, "Bozok Üniversitesi'nde tıp ve eğitim fakültelerinden sonra İletişim Fakültesi ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu kurulması kararı bugün resmi gazetede yayınlanmıştır" dedi.

Bozok Üniversitesi bünyesinde fakülte ve yüksekokulların kurulmasının Yozgat açısında çok büyük bir kazanç olduğunu ifade eden Rektör Varinli, "Şimdi sıra bu fakülte ve yüksekokul binalarının yapılması ve öğretim elamanlarının bulunmasına gelmiştir. Bina konusunda Yozgatlı hayırsever işadamları ve halkına büyük görevler düşmektedir. Yozgat halkının bu konuda üniversiteye gerekli desteği vereceğine inanıyor, yeni kurulan fakülte ve yüksekokulumuzun üniversitemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 15:57:44
Güncelleme :28 Şubat 2009 Cumartesi 16:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?