5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Bulgurcular çadırdan kurtuldu

YOZGAT BELEDİYESİ BULGURCULARI ÇADIRDAN KURTARDI

Yozgat Belediyesi çadırda satış yapan bulgurcular için yaptığı 10 adet dükkanı kura yöntemiyle esnaflara teslim etti.

Yozgat Belediyesi tarafından başlatılan Çapanoğlu Camii Çevre Düzenlemesi Projesi kapsamında eski yerlerinden alınan ve çadırda satış yapan bulgurcu esnafı dükkanlarına kavuştu. Belediye Meclis salonunda düzenlenen kura çekimi öncesi bir açıklama yapan ve 2010 yılı çalışmaları hakkında bilgi veren Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, 2010 yılında 13 kilometre kanalizasyon, 11 kilometre su ishale attı, 33 kilometre sıcak asfalt, 6 adet park, 2 basket bol ve voleybol sahası yaptıklarını belirterek, "Ayrıca Çapanoğlu Camii çevre düzenlemesi yapıldı. Bu çalışma önümüzdeki günlerde tamamlanarak hizmete açacağız. Belediye olarak 2010 yılını başarılı bir şeklide tamamladık" dedi.

2011 Yılı projeleri hakkında da bilgi veren Başkan Başer, "2011 Yılında başta Nohutlu Seyir Tepesi olmak üzere nikah salonu, bilgi ve taziye evleri gibi önemli projeleri hayata geçireceğiz. İnşallah 2011 yılında daha başarılı çalışmalarla halkımıza hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Yozgat Belediye Başkanı olarak verdikleri tüm sözlerin arkasında olduklarını ifade eden Başer, "Bulgurcu esnafımızı mağdur etmeyeceğiz dedik ve etmedik. Maalesef bu işi provoke etmekte isteyenler çıktı, esnafımız buna pirim vermediler. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yaptığımız yeni dükkanlarla bulgurcu esnafımızı Hal'e taşıdık. 10 Dükkan yaptık ve bu dükkanları kura usulü ile sahiplerine teslim ettik. Buraya ayrıca peynirciler, köylü pazarını da taşıyarak hali daha işler hale getireceğiz. Yapılan bu iş yerleri tüm esnafımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

YOZGAT BELEDİYESİ BULGURCULARI ÇADIRDAN KURTARDI
YOZGAT BELEDİYESİ BULGURCULARI ÇADIRDAN KURTARDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2010 Cuma 15:06:01
Güncelleme :31 Aralık 2010 Cuma 16:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?