6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Bürokratlar alışverişte...

Yozgat'ta "Kriz Varsa Çare De Var" kampanyası çerçevesinde bir araya gelen bürokrat ve sivil toplum örgüt temsilcileri, esnafa katkı sağlamak amacıyla hep birlikte alışverişe çıktı.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, TSO Başkanı Metin Özışık, daire müdürleri ve sivil toplum örgüt başkanlarının katılım ile "Kriz Varsa Çare De Var" kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın başlatılmasıyla ilgili bir açıklama yapan Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde Türkiye'nin en büyük işveren ve işçi örgütleri olan HAK-İŞ, TÜRK-İŞ, TESK, TİSK, KAMU-SEN, TİM, TÜSİAD ve MÜSİAD'ın bir araya gelerek, ülke genelinde başlattığı "Kriz varsa çare de var" seferberliği kampanyasının Yozgat'ta da başladığını söyledi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek de, krizi kısa sürede atlatmak için üreten ve tüketenlerin hepsinin bir dayanışma içerisinde olması gerektiğini belirterek, "Vatandaşın moralini bozmadan ve aksine cesaret vererek atlatmamız gerekiyor. Ekonominin canlanması ve istihdamın artması için arışveriş yapmalıyız. Vatandaşımızın da özellikle bulundukları yöreden alışveriş yapmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra hep birlikte alışverişe çıkan Vali Amir Çiçek ve beraberindeki bürokratlar, esnafı ziyaret ederek hem işlerini sordu hem de alışveriş yaparak katkı sağladı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 18:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?