5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

CHP anneleri unutmadı

CHP YOZGAT KADIN KOLLARI YEMEK VE EĞLENCELİ ANNELER GÜNÜ KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Kadın Kolları, Anneler Günü nedeniyle düzenledikleri programda doyasıya eğlendi.

Okyanus Kafe'de düzenlenen Anneler Günü Eğlence programına CHP Yozgat İl Başkanı Ali Keven, CHP Genel Merkezi'nden görevli Özgür Atlı, CHP Yozgat Kadın Kolları Başkanı Özgür Karslıoğlu ve CHP üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP Yozgat Kadın Kolları Başkanı Özgür Karslıoğlu, katılımcıların anneler gününü kutlayarak, "Kurtuluş savaşını başlatan ya istiklal ya ölüm diyen, aç susuz cepheye mermi taşıyan vatanını kurtarmak uğruna canın veren cesur, yiğit, namuslu, mert kadınlarımız, annelerimiz, Cumhuriyetinize sahip çıktığınız ve buraya geldiğiniz için sizlere sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Daha sonra konuşan CHP İl Başkanı Ali Keven, kadınların anneler gününü kutlayarak, " Çocuklarını kucaklayamayan şehit annelerini de saygı ve sevgiyle anıyorum. Tüm annelerin, anneler günü kutlu olsun" dedi.

Son konuşmayı yapan CHP Genel Merkez Görevlisi Özgür Atlı, " Bizler CHP'nin aydınlık kadınları olarak Kurtuluş Savaşında, eşine, çocuğuna mermi taşıyan, bugünde çocuğunu vatan sağ olsun duyguları içerisinde terörle mücadeleye gönderen CHP'in anneleri, CHP'nin kız kardeşleri, bizlerin anneler günü, dünya kadınlarının anneler gününden çok daha önde çok daha değerlidir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, katılımcılar, çalınan müzik eşliğinde oynayıp, halay çekerek anneler gününde doyasıya eğlendiler.

CHP YOZGAT KADIN KOLLARI YEMEK VE EĞLENCELİ ANNELER GÜNÜ KUTLADI
CHP YOZGAT KADIN KOLLARI YEMEK VE EĞLENCELİ ANNELER GÜNÜ KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 15:50:03
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 22:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?