7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Çiçek, Şehit Aileleri Derneği'nde...

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, beraberindeki İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı ile birlikte Yozgat Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Zübeyir Altunok ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, "Bu vatan ve millet için canını vermiş, vatanın bölünmez bütünlüğü için dünden bugüne bayrağımızın dalgalanmasına vesile olan ve devamlı yanında olduğumuz şehitlerimizin yakınları bir dernek kurmuş. Bu derneğin yöneticilerini ziyaret etmeye geldim. Yakın bir zamanda derneğimizde bir nöbet değişimi oldu. Dolayısıyla valiliğimize gelerek nezaket ziyaretinde bulundular. Kendilerini bugün İl Emniyet Müdürü ile iadeyi ziyarette bulunuyoruz" dedi.

Her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ve bir ihtiyaçları olduğunda karşılamaya hazır olduklarını vurgulayan Vali Çiçek, "Yozgat Şehitliği'nin Milli Savunma Bakanlığı tarafından tescil çalışmaları sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı ile görüştüm. Oranın tescil edilerek gerçekten kayıtlara geçmesi konusunda bir çalışmamız var, inşallah olumlu sonuç alacağız" dedi.

Yozgat Şehit Aileleri Dernek Başkanı Zübeyir Altınok ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerinden dolayı Vali Amir Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı'ya teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 21:16:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?