8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Çiçek ve Başer dert dinledi

Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer, Cumhuriyet Parkı’nda vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer, saat 09.30 sıralarında Cumhuriyet Parkı’na geçerek vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. Vatandaşların dert ve sorunlarını dinleyen Vali Çiçek, halkın arasında olmadan, halkın sorunlarının öğrenmenin güç olduğunu söyledi.

Çiçek, "Halk ile iç içe olunduğu zaman, sorunlar ve yapılan işlerden duyulan memnuniyetler daha iyi görülmektedir. Bugün belediye başkanımızla birlikte Cumhuriyet Parkı’nda vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla sohbet ediyoruz. Bu tür sohbetlerde istek ve dilekler daha kolay dile getiriliyor" dedi.

Adrese dayalı nüfus sayım sisteminde, Yozgat nüfusunun düştüğüne değinen Vali Çiçek, "Muhtarlarımızdan mahallelerde bulunup da kaydı yapılmayan vatandaşlarımızın kayıtlarının yapılması yönünde önerilerimiz oldu" dedi.
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'de, tüm devlet kurumlarının vatandaşa en iyi hizmeti vermek için çalıştığını belirterek, "Bugün Valimiz Amir Çiçek ile birlikte vatandaşlarımızla sohbet ediyor, sohbet ortamında dert ve sorunlarını, isteklerini dinliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?